Bedrijven
Ontwerp en productie van uw spel op maat
Zowel eigen ontwerpen als gepersonaliseerde bestaande spellen zoals ganzenbord, ...
Relatiegeschenken
Uw eigen relatiegeschenk rond spellen en spelen zoals Speelkaarten - Puzzels - Schuifpuzzels - Houten Speelgoed - Spellen voor binnen - Speelgoed voor buiten
Spelonderdelen
Spelonderdelen voor bedrijven en particulieren
Bestel uw dobbelstenen, pionnetjes, fiches, spelborden, speldozen, kaarten, .. en alle andere denkbare spelbenodigheden

De belangrijkste voordelen van een gezelschapsspel
Het gebruik van een gezelschapsspel als drager van uw marketing boodschap brengt een groot aantal voordelen met zich mee.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  Een spel is zeer goed te personaliseren om de bedrijfscultuur, boodschap of layout van uw bedrijf te weerspiegelen. Kortom, uw boodschap is steeds goed verpakt.

  U beschikt over een opvallend geschenk dat in het oog springt. Zo krijgt uw geschenk de aandacht waarop het recht heeft.

  U beschikt over een product dat voor uiteenlopende doeleinden kan worden gebruikt.

  Een spel wordt meerdere malen herbruikt. Men zal uw bedrijf of product niet vergeten.

  Een spel hoeft helemaal niet duur te zijn. U kiest zelf uit de brede waaier van mogelijkheden en materialen. U heeft al een spel voor 1 euro !

  Een spel is trendy. Het is de ideale hedendaagse drager van uw marketing boodschap die steeds op een aangename onvangst kan rekenen bij uw relatie.

  Een spel kan voor alle oplages worden ingezet, zowel grote projecten van enkele tien- of honderddduizenden stuks als een project van enkele tientallen spellen. Verschillende vormgevingen zorgen immers voor flexibele oplossingen.

  U werkt samen met een professionele firma met kennis van zaken. U hoeft dus niet bang te zijn, uw project is in bekwame handen. WinGames zorgt voor het ontwerp en de fabricage, uiteraard steeds in samenspraak met u. U hoeft verder niets meer te doen.