Bedrijven
Ontwerp en productie van uw spel op maat
Zowel eigen ontwerpen als gepersonaliseerde bestaande spellen zoals ganzenbord, ...
Relatiegeschenken
Uw eigen relatiegeschenk rond spellen en spelen zoals Speelkaarten - Puzzels - Schuifpuzzels - Houten Speelgoed - Spellen voor binnen - Speelgoed voor buiten
Spelonderdelen
Spelonderdelen voor bedrijven en particulieren
Bestel uw dobbelstenen, pionnetjes, fiches, spelborden, speldozen, kaarten, .. en alle andere denkbare spelbenodigheden

Hoe gaan wij te werk?
Gezelschapsspellen zijn de ideale drager van uw marketing boodschap. Dit wordt vooral in de hand gewerkt door 2 eigenschappen.
Een op maat gemaakt gezelschapsspel is zeer origineel en een gezelschapsspel is zeer kneedbaar.

Om uw spel te ontwikkelen doorlopen wij met u een aantal stappen die reeds in het verleden bewezen hebben tot kwalitatieve producten te leiden:

1. Analyse van uw doelstellingen en specifieke bedrijfssituatie:

In een eerste fase zitten wij met u samen om een analyse te maken van uw doelstellingen en de reeds bestaande ideeën in uw organisatie. Kortom, we verzamelen al uw ideeën over hoe u over uw project denkt. Vanuit deze fase nemen wij de informatie mee waarop wij in de volgende stappen van het proces zullen verderbouwen zoals: welke mensen wil u bereiken, uw bedrijfsimago, layout ideeën, budgetten, enz... Hierdoor heeft u de garantie dat u een product ontvangt dat volledig op uw maat is ontwikkeld.

2. Voorstellen voor een spelconcept en -layout:

Gezelschapsspellen komen er in zoveel vormen en formaten dat er voor elke communicatie wel een aantal mogelijkheden zijn om er een spel bij te betrekken. Exclusieve houten spellen als eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk, kleine spellen als give away of teaser, spellen in boekvorm voor mailings, een spel als training rond uw porduct, kaartspellen, bordspellen, ... De lijst is onbeperkt.

WinGames biedt u meer dan een set speelkaarten of een ganzenbord met uw logo. Wij gaan veel verder. De afgelopen jaren hebben wij tientallen spelconcepten ontwikkeld die niet op de markt beschikbaar zijn en hier komen voortdurend nieuwe spelideeën bij. Wij vertrekken van deze basisconcepten en voegen hier de layout en spelregels aan toe die gebaseerd zijn op de informatie die we in de vorige gesprekken hebben vergaard. Zo heeft u steeds een spel dat uniek en origineel is, geen afgietsel van een schaakspel of ganzenbord, maar een spel op maat met uw boodschap verwerkt in de vormgeving en de regels. Doordat wij slechts een beperkt aantal projecten op jaarbasis realiseren (wij leveren tenslotte maatwerk) kunnen wij u bovendien garanderen dat het concept steeds origineel zal blijven.

Wij zullen verschillende spelideeën aan u voorleggen en zo zullen wij samen naar een spelidee en vormgeving toewerken die volledig past bij de verwachtingen die u heeft gesteld. Na uw goedkeuring van de inhoud en de vormgeving gaan we over naar de laatste stap in het project, het productieproces.

3. Productie van uw spel:

Door de brede basis aan spelconcepten en onze samenwerking met de vooraanstaande internationale producenten van onderdelen voor spellen kunnen wij voor elke doelstelling, vorm en oplage een origineel spel bieden, wat ook uw verwachtingen en eisen zouden zijn. U krijgt een professioneel product dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Onze extra diensten maken onze totaaloplossing volledig. Zo kunnen wij bijvoorbeeld indien gewenst speldagen of -avonden organiseren op locatie, mailings en prijsvragen organiseren, trainingen verzorgen, returnmailings en belacties opvangen, ...

Onze jarenlange ervaring in de bedrijfswereld enerzijds en in de wereld van het gezelschapsspel anderzijds garanderen u een professionele aanpak en een kwalitatief product. Uw project is in goede handen.